Intensiv körutbildning

När du kommer som elev till oss vill vi gärna ha reda på vilka önskemål du har. Vi vill framför allt veta vilken tidsram vi har att arbeta med. Körkortsutbildningens fyra delmål: Riskutbildning del 1 & 2, teoriprov och uppkörning, planerar vi in tillsammans med dig så tidigt som möjligt.

Med hjälp av vårt teoripaket studerar du, hemifrån, liknande uppgifter i olika faser, tills du uppnått en nivå som är tillräcklig för att klara provet med god marginal. Om du klarat alla faser hos oss, har du mycket stora chanser att klara provet på Trafikverket.

Dina körtider planerar du tillsammans med din trafiklärare – allt för att vara så förberedd du kan inför körprovet på Trafikverket.

Att lära sig att köra bil intensivt ställer stora krav på både dig och din lärare. Läraren måste leverera all sin kunskap på kort tid och du som elev behöver prestera utan att få någon större möjlighet till mängdträning. Försök att förbereda din körutbildning genom att lära dig de teoretiska delarna innan du börjar att köra.

Kontakta oss gärna på telefon för utförlig information, 036 - 14 36 30 (måndag - onsdag, 17:00 -18:0).

BA Trafikskola AB